Vacature DTL – Health-RI: communicatiemedewerker 0,8-1,0FTE

Health-RI is een stichting zonder winstoogmerk, die een gezondheidsdata infrastructuur in Nederland wil realiseren. Deze gezondheidsdata infrastructuur zorgt ervoor dat onderzoekers, zorgprofessionals en ook bedrijven gezondheidsdata kunnen gebruiken om innovatie in de zorg en daarmee de gezondheid van burgers te verbeteren. Daarnaast stimuleert Health-RI de ontwikkeling en het gebruik van kennis op het gebied van data-gedreven gezondheidsonderzoek. Health-RI werkt hierbij nauw samen met vele stakeholders, zoals de overheid, ziekenhuizen, maar ook met bedrijven. Health-RI heeft recent een subsidie ontvangen uit het Nationaal Groeifonds.

Het Dutch Techcentre for Life Sciences is een stichting die universiteiten, UMCs, onderzoeksinstellingen en bedrijven ondersteunt in het doen van data-gedreven onderzoek en innovatie in de levenswetenschappen. Dit sluit naadloos aan op de ontwikkeling van Open Science en Open data in het nationale en internationale data landschap. Health-RI en DTL werken nauw samen in de uitvoering van hun activiteiten, waarbij Health-RI zich concentreert op gezondheidsdata en DTL op data uit de levenswetenschappen.

Om ons team te versterken zoeken we een communicatiemedewerker (0.8 – 1.0 fte) die zowel ingezet zal worden voor Health-RI als DTL.

Taken

  • Meedenken over en uitvoeren van de communicatiestrategie van Health-RI en DTL
  • Verantwoordelijk voor de websites en berichten op social media
  • Ontwikkelen en updaten van presentaties
  • Redigeren en produceren van communicatiemiddelen zoals brochures, banners en flyers voor verschillende doelgroepen
  • Meehelpen bij het organiseren van workshops, congressen en evenementen

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding in communicatie of (bio)medische wetenschappen en affiniteit en ervaring met communicatie. Je hebt sterk ontwikkelde communicatievaardigheden, je kan je goed uitdrukken en schrijven in zowel Nederlands als Engels. Je hebt er plezier in om met de juiste communicatiemiddelen onderzoekers, zorgprofessionals, beleidsmakers en bedrijven te ondersteunen bij data gedreven onderzoek en het Nederlandse publiek te informeren over de nut en noodzaak van het toegankelijk maken van gezondheidsdata. Je bent een teamspeler, pragmatisch en initiatiefrijk en kan ook goed zelfstandig werken.

Ons aanbod

We bieden je een baan aan in een snelgroeiende jonge organisatie, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je werkt in een omgeving met veel externe binnenlandse en buitenlandse contacten. Ons kantoor is in Utrecht in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs op enkele minuten lopen van Utrecht Centraal, maar momenteel werken we nog vanuit huis. Een deel van de week thuiswerken en flexibele werktijden zijn ook in de toekomst voor ons bespreekbaar.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan, met de bedoeling om deze bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een vaste aanstelling. We hebben een 38-urige werkweek, zijn aangesloten voor pensioen bij het ABP en kennen een 8 % vakantie-uitkering in mei en een eindejaarsuitkering van eveneens 8%. De functie verwachten we te vervullen in schaal 8-9 van de VSNU.

Graag ontvangen we CV met een motivatiebrief voor 31 augustus 2021 per e-mail op hr@health-ri.nl en voor meer informatie kan je contact opnemen met Leone Flikweert (leone.flikweert@health-ri.nl) of Merlijn van Rijswijk (merlijn.van.rijswijk@dtls.nl).

This entry was posted in General.

Comments are closed.