Vacature DTL-Health-RI: officemanager 0,8 – 1,0FTE

Health-RI is een stichting zonder winstoogmerk, die een gezondheidsdata-infrastructuur in Nederland wil realiseren. Deze gezondheidsdata-infrastructuur zorgt ervoor dat onderzoekers, zorgprofessionals en ook bedrijven gezondheidsdata kunnen gebruiken om innovatie in de zorg en daarmee de gezondheid van burgers te verbeteren. Daarnaast stimuleert Health-RI de ontwikkeling en het gebruik van kennis op het gebied van data-gedreven gezondheidsonderzoek. Health-RI werkt hierbij nauw samen met vele stakeholders, zoals de overheid, ziekenhuizen, maar ook met bedrijven.

Het Dutch Techcentre for Life Sciences is een stichting die universiteiten, UMCs, onderzoeksinstellingen en bedrijven ondersteunt in het doen van data-gedreven onderzoek en innovatie in de levenswetenschappen. Dit sluit naadloos aan op de ontwikkeling van Open Science en Open data in het nationale en internationale datalandschap. Health-RI en DTL werken nauw samen in de uitvoering van hun activiteiten, waarbij Health-RI zich concentreert op gezondheidsdata en DTL op data uit de levenswetenschappen.

Om ons team te versterken zoeken we een officemanager (0.8 – 1.0 fte) die zowel ingezet zal worden voor Health-RI als DTL.

Taken
Ter ondersteuning van deze organisaties zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 4-5 dagen per week. Je werkzaamheden bestaan uit het plannen, agenderen en coördineren van afspraken en houdt de opvolging hiervan in de gaten. Het behandelen van in- en uitgaande correspondentie en het beantwoorden van telefoonverkeer, maar ook het plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen en reizen en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden aan het team bijvoorbeeld op het gebied van communicatie en evenementen behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor het team en onze relaties in binnen- en buitenland, ontvang je gasten en verzorg je koffie, thee en lunches.

Profiel
Je hebt naast HBO werk- en denkniveau, een afgeronde secretariële opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal. Je bent anticiperend, zelfstandig, hebt een flexibele werkhouding en vindt het leuk om in een dynamisch team te werken. Daarnaast ben je open, gastvrij, representatief en discreet.

Ons aanbod
We bieden je een baan aan in een snelgroeiende jonge organisatie, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ons kantoor is in Utrecht in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs op enkele minuten lopen van Utrecht Centraal. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan, met de bedoeling om deze bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een vaste aanstelling. We hebben een 38-urige werkweek, zijn aangesloten voor pensioen bij het ABP en kennen een 8 % vakantie-uitkering in mei en een eindejaarsuitkering van eveneens 8%. De functie verwachten we te vervullen in schaal 6-7 van de VSNU.

Ben jij de spin in het web die we zoeken, reageer dan snel op onze vacature. We ontvangen graag een CV met een motivatiebrief voor 31 augustus 2021 per e-mail op hr@health-ri.nl en voor meer informatie kan je contact opnemen met Leone Flikweert (leone.flikweert@health-ri.nl) of Merlijn van Rijswijk (merlijn.van.rijswijk@dtls.nl).

 

This entry was posted in General.

Comments are closed.