HBO Masterclass Research Support

Ondersteun je onderzoekers binnen een hogeschool vanuit ICT, beleid, financiering of een bibliotheek? Kom dan op woensdag 6 juni naar de tweede editie van de Masterclass Research support voor het hbo. Tijdens de bijeenkomst krijg je tools aangereikt om onderzoeksondersteuning binnen je instelling nog een stap verder brengen.

Ontwikkelingen research support
Afgelopen jaar organiseerden we de eerste Masterclass Research support voor hogescholen, gevolgd door een Demolab. Het doel van deze dagen was om je concrete tools in handen te geven waarmee je onderzoeksondersteuning verder vorm geeft. Het afgelopen jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest. Op deze dag brengen we een aantal van deze ontwikkelingen in beeld en heb je de mogelijkheid om samen opgedane kennis te delen. Zo kun je ook het aankomende jaar de onderzoeksondersteuning binnen je hogeschool nog een stap verder brengen.

Voor wie?
Ben je binnen het hbo bezig met onderzoeksondersteuning of wil je daarmee aan de slag? Dan zijn jij en je collega’s van harte welkom om deel te nemen aan deze masterclass. De masterclass is gericht op personen die binnen hogescholen onderzoekers ondersteunen in het voorbereiden, uitvoeren, delen en bewaren van hun onderzoek.

Read more